Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük a kedves érdeklődőt honlapunkon!

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk Önnek cégünk tevékenységét, és gazdaságunkat.

Vállalkozásunkat 1990-ben alapítottuk, és azóta is az élelmiszer kiskereskedelemben dolgozunk .

2014-ben jött egy gondolat, hogy vállalkozásunkat szeretnénk bővíteni olyan irányba, amely a jelenlegi munkánkat is előre lendítheti, illetve önállóan is megállja a helyét a piacon. Ezért 2015-ben megalapítottuk az új cégünket, a Kardifarm Betéti Társaságot, és saját tanyánkon kialakítottunk egy saját gazdaságot, ahol a megemelkedni látszó igény szerint gyöngytyúkokat nevelünk fel.

A gyöngytyúk húsa igen nagy figyelmet érdemel, mivel az egyik legegészségesebb húsféle. Értékes húsa 100g-ban mindössze csak 130 kalóriát tartalmaz, ezért úgy gondoltuk, hogy megpróbálunk igazán jó, prémium minőségű árut termelni, amiről első kézből biztosak lehetünk, hogy valódi.

Állataink csak néhány hétig kapnak indító, és nevelőtápot, amíg megerősödnek, később kizárólag szemes takarmányon, valódi szabad tartásban nevelkednek. A szabadban tartás előnyét élvezve, rengeteg természetes vitaminhoz jutnak hozzá, nem beszélve a szabad levegő előnyeiről. Ebből következik, hogy húsuk , ásványi anyagokban gazdag, magas a fehérje tartalmuk, alacsony a zsírtartalmuk, így sokkal finomabbak, és lényegesen magasabb gasztronómiai élményt nyújt a fogyasztók számára, mint ketrecben élő társaik. Igaz, néhány hónappal több időre van szükség a vágósúly eléréséhez, de reményeink szerint, így magasabb minőségű, értékes végterméket tudunk biztosítani megrendelőink számára.

Termékeinket felpucolva, konyhakészen, előhűtött, vagy fagyasztott állapotban, saját lógóval ellátva hozzuk forgalomba.

Az állatok feldolgozását, (bérvágásban) egy szegedi, HACCP tanúsítvánnyal és ISO 9001 minősítéssel, rendelkező baromfifeldolgozó üzem végzi, ahonnan bevizsgálva, minden EU-s exporthoz kötelező feltételnek megfelelően, becsomagolva, felcímkézve, előhűtött állapotban kerülnek ki, és azonnal a saját hűtős autónkkal szállítjuk a megrendelő címére.

 

Megrendelés:

Megrendelését leadhatja emailban, vagy a megadott telefonszámokon.

Minimum megrendelés

-Szeged körzetében 1 db házhoz szállítással

-Budapesten  2 db házhoz szállítással

-M5-ös autőpálya mentén bárhol átvehető 2 db-tól

-Magyarország területén: 50 db felett a házhoz szállítás ingyenes

Elérhetőségeink:

Cím: 6786 Ruzsa, Tanya 381

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: +36-30-200-1951

        +36-30-488-5804

Kérem keressen bennünket!

Minden jót kívánva maradunk tisztelettel:

 

Kardos Gábor és Bittó Melinda

ügyvezető igazgató

Támogatásaink

palya.jpg
© 2019 Kardifarm Bt. All Rights Reserved.